Smart home


Určite však mnoho z vás uvažuje nad Smart domácnosťou. Inteligentná domácnosť nie je v dnešnej dobe vôbec nedostupná a môžete si ju nainštalovať už aj to zabehnutej domácnosti. V prípade inteligentnej domácnosti máte veľké možnosti, ako si uľahčiť každodennú prácu a relax. Určite poznáte vonkajšie žalúzie na elektrické ovládanie. Ovládač nám dáva možnosť zastrieť žalúzie kedykoľvek aj z pohodlia nášho gauča. No ak chcete mať inteligentnú celú domácnosť môžete využiť služby Smarthome, kedy máte pokrokových technológií v domácnosti oveľa viac.

 

smart home

 

V prvom rade určite využite možnosť automatického osvetlenia. Svetlo sa vám automaticky rozsvieti hneď ako vojdete do miestnosti. Nemusíte tak hľadať vypínače na stenách alebo riešiť či ste po odchode z domu zhasli. Smart domácnosť vás príjemne prekvapí aj v kuchyni. Čoraz častejšie využívame možnosti stavaných kávovarov, ktoré sú napojené na aplikáciu vo vašom mobile. Vy si môžete urobiť kávu vo vašom aute aj cestou domov. Stačí vám zadať príkaz cez aplikáciu a kávovar vám vašu voňavú kávu prichystá hneď po príchode domov či po zobudení ráno. V interiéri môžete využiť veľké množstvo takýchto inteligentných technológii nielen na osvetlenie či v kuchyni, ale aj v potrebe ovládania domácnosti hlasom. Najmä pri viac podlažných nehnuteľnostiach využijete možnosť zavolať deti z izieb pomocou hlasového ovládania.

 

inteligentná domácnosť

 

Nemusíte kričať z dolného poschodia, ale jednoducho použijete váš inteligentný systém. Zdá sa vám inteligentná domácnosť strašidelná? Pre niekoho je umelá inteligencia v domácnosti predstava určitého rizika straty súkromia. Ničoho sa však nemusíte báť. Moderné technológie v podobe Smart domácnosti sú vyvinuté. Je dôležité vedieť, že inteligentná domácnosť by mala byť náš pomocník a nie náš plán. Preto ak máte záujem o inteligentnú domácnosť, zvoľte si technológie, ktoré vám uľahčia život a budú vám počas každodenného života pomáhať.

0 komentářů: „Smart home“